THE LAST AIRBENDER - INDONESIAN

Posted by prissy4869 On October - 01 - 2010

The Last Airbender is a 2010 American adventure fantasy film released on July 1, 2010. It is a live-action film adaptation based on the first season of the animated television series Avatar: The Last Airbender. The film stars Noah Ringer as Aang, a reluctant hero who prefers adventure over his job as the Avatar.

DEATH AT THE FUNERAL - INDONESIAN

Posted by PRISSY4869 On September - 13 - 2010

Death at a Funeral is a 2010 American comedy film directed by Neil LaBute and starring an ensemble cast. The film is a remake of the 2007 British film of the same name.

THE EXPENDABLES - INDONESIAN

Posted by prissy4869 On SEPTEMBER - 08 - 2010

A team of elite, highly-trained mercenaries, the Expendables, are deployed to the Gulf of Aden off the coast of Somalia to halt local pirates from executing the hostages. The team consists of leader Barney Ross (Sylvester Stallone), former SAS soldier and blades specialist Lee Christmas (Jason Statham), martial artist Yin Yang (Jet Li), sniper Gunner Jensen (Dolph Lundgren), weapons specialist Hale Caesar (Terry Crews) and demolitions expert Toll Road (Randy Couture).

SALT - INDONESIAN

Posted by prissy4869 On AUGUST - 27 - 2010

Salt is a 2010 American action-thriller film directed by Phillip Noyce, written by Kurt Wimmer and Brian Helgeland, and starring Angelina Jolie, Liev Schreiber, Daniel Olbrychski, August Diehl and Chiwetel Ejiofor. Jolie plays Evelyn Salt, who is accused of being a KGB sleeper agent, and goes on the run to try to clear her name. While Tom Cruise was initially secured for the lead, the script was ultimately rewritten for Jolie.

KICK-ASS - INDONESIAN

Posted by prissy4869 On 07 - 30 - 2010

"How come nobody's ever tried to be a superhero?" When Dave Lizewski - ordinary New York teenager and rabid comic-book geek - becomes the no nonsense vigilante Kick-Ass, he soon finds an answer to his own question: because it hurts. Overcoming all odds, though, Kick-Ass quickly becomes a phenomenon - only to be reminded that he’s not the only superhero out there. As Kick-Ass gets drawn into this no-holds-barred world, the stage is set for a final showdown between the forces of good and evil.

Hot Tube Time Machine - Indonesian

Posted by Prissy4869 On 07 - 03 - 2010

In 'Hot Tub Time Machine,' three friends in their 40s -- Adam (John Cusack), Nick (Craig Robinson), and Lou (Rob Corddry) -- as well as Jacob (Clark Duke), the son of Adam's sister Kelly (Collette Wolfe), find themselves lonely and going nowhere in life. After Lou's suicide attempt, they go on a getaway to a ski resort they used to frequent as teenagers. After a night of drunken shenanigans in the hotel's hot tub, they wake up in 1986 and have to relive a weekend from their youth. Little do they know that every decision they make that weekend could change their entire future.

THE LOSERS - INDONESIAN

Posted by prissy4869 On 07 - 17 - 2010

A tale of double cross and revenge, centered upon the members of an elite U.S. Special Forces unit sent into the Bolivian jungle on a search and destroy mission. The team-Clay, Jensen, Roque, Pooch and Cougar -find themselves the target of a lethal betrayal instigated from inside by a powerful enemy known only as Max. Presumed dead, the group makes plans to even the score when they’re joined by the mysterious Aisha, a beautiful operative with her own agenda. Working together, they must remain deep undercover while tracking the heavily-guarded Max, a ruthless man bent on embroiling the world in a new high-tech global war.

NANNY MCPHEE AND THE BIG BANG - INDONESIAN

Posted by Prissy4869 On 07 - 30 - 2010

Nanny McPhee arrives to help a harried young mother who is trying to run the family farm while her husband is away at war, though she uses her magic to teach the woman's children and their two spoiled cousins five new lessons.

CLICK HERE TO SEE COMING SOON SUBTITLES ALL MADE BY PRISSY4869

Posted by prissy4869 On COMING SOON SUBTITLES

Semua film-film yang kemungkinan akan saya buatkan subtitle Indonesia-nya, tergantung dari kualitas film dan adanya english subtitle yang sudah sempurna. Lihat disini...

ANNOUNCEMENT; PENGUMUMAN!!!

OPEN RECRUITMENT bagi kalian yang merasa tertantang untuk bergabung dengan saya menerjemahkan film dengan kualitas terbaik!! BACA DISINI

I'M BACK AND READY TO MAKE A GREAT SUBTITLE WITH MY TEAM MATES!! JUST WAIT FOR THE GREAT NEWS FROM US THIS WEEK TO COME!!!

with love and cherish,
prissy4869



ANNOUNCEMENT!!

Posted by prissy4869 On 10/09/2010 08:51:00 PM
Share
Postingan pengumuman ini saya buat untuk short notice apabila ada hal-hal atau kejadian yang membuat saya berhalangan membuatkan subtitle Indonesia, jadi sebelumnya saya meminta maaf karena membuatkan subtitle dan mengupdate blog ini tidak setiap harinya. 
Harap dimaklumi karena blog ini BUKAN blog untuk mencari film yang setiap harinya dapat diupdate dan diunduh dengan cepat, dan tidak setiap minggunya saya bisa update subtitle terbaru, karena jujur saja, saya saat ini masih kuliah di Perguruan Tinggi Swasta sebagai mahasiswi  tingkat akhir dan sedang menghadapi skripsi yang hingga sekarang belum saya kerjakan sama sekali (parah banget yah!!). 
Karena itu saya meminta maaf yang sebesar-besarnya apabila telat sekali saya mengeluarkan subtitle Indonesia termasuk yang dari teman-teman request ke saya. Tentu, saya akan berusaha mengerjakannya apabila ada waktu luang. Doakan saya untuk secepatnya menyelesaikan skripsi yah, hehehe...

Best regards,

Prisilia S.T/prissy4869
#Always Try To Be The Best#
WORLD of SUBTITLES
JUST AN EXAMPLE of SUBTITLES Blog Widget by LinkWithin

2 Response to "ANNOUNCEMENT!!"

  1. Anonymous Said,

    numpang lewat bu ... tebak gw sapa bu

     

  2. prissy4869 Said,

    Jiaah, numpang lewat doang.. Bayaar!! Ane palak situ, wkwkwk...
    Mm, siapa yaah? siapa aja boleh, hehehe.. situ gak ngasih clue siih.. hahah, jadi mana ane tau situ siapa, hohoho...
    jah, ini comment malah jadi junk gak penting siih... Jangan ngejunk dimari dong masbro, di blog yang ini ngejunk-nya.

    http://examplesubsprissy.blogspot.com/
    kalo enggak di forum kecil2an spysharing...
    http://spysharing-forums.950785.n3.nabble.com/
    baru boleh nge-junk sesuka hati, hehehe...

     

Post a Comment

Silahkan share apapun terhadap subtitle-nya termasuk bila ada kerusakan link dan apapun juga, dan juga silahkan kalian share link download film yang kalian dapatkan. Saya tidak share link download film-film tersebut, kecuali ada film yang tidak saya temukan di Spysharing. COMMENT WISELY PLEASE!!
Kalau ingin memberikan kritikan terhadap hasil subtitle yang saya buatkan, silahkan kalian berkomentar disini : http://examplesubsprissy.blogspot.com/2010/07/kesan-dan-pesan.html

    THE INCEPTION - TRAILERS

    DONATE IF YOU LIKE WITH MY SUBTITLE. THANKS!

    BUTUH BEBERAPA JAM UNTUK MENGUNDUH FILM, DAN BUTUH BEBERAPA HARI UNTUK MEMBUATKAN SUBTITLE YANG BAGUS DAN TERBAIK UNTUK ANDA. LALU BERAPA LAMA YANG ANDA BUTUHKAN UNTUK MEMBERIKAN DONASI?? BERAPAPUN YANG ANDA BERIKAN SANGAT BERARTI BUAT SAYA. TRIMS.
    DONATE HERE AND TRIMS ATAS KEMURAHAN HATI ANDA.

    Recent Posts

    Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger
    Copyright © 2010 Prissy4869 All Rights Reserved
    No Portion of This Site May Be Reproduced In Any Way
    Without Written Permission of Prissy4869